ZORGINSTELLINGEN

Samenwerkingen die er toe doen

Waarom zorg voor balans

Toewijding aan succes

Wij begrijpen dat de keuze voor een bemiddelingspartner in de zorgsector een cruciale beslissing is. Wij geloven dat ons bureau de ideale partner is om uw personele uitdagingen op te lossen.

Wij zijn toegewijd aan het succes van onze partners. Samenwerken, oplossingsgericht en innoverend denken maken dit succes compleet. Bij Zorg voor Balans staan we voor kwalitatief en professionele zorg met de juiste ondernemer skills. Hier wordt bij ons selectiebeleid streng op gecontroleerd.

Neem contact op met onze accountmanager
bel nu
Kosteloos direct overname van zorgpersoneel

Wij faciliteren kosteloze, directe overnames van zorgpersoneel om de flexibiliteit in de gezondheidszorg te vergroten.

24/7 telefonisch bereikbaar

Ons team is 24/7 telefonisch bereikbaar om snel te reageren op spoedsituaties om de oplossing te bieden bij een personeelstekort.

SNA gecertificeerd

Wij zijn er trots op SNA-gecertificeerd te zijn. Dit certificaat is een erkenning van onze toewijding aan kwaliteit, integriteit en naleving van alle wettelijke normen op het gebied van flexibel personeel.

Streng screeningsbeleid

We hanteren een strikt screeningbeleid om te zorgen dat ons zorgpersoneel aan de hoogste normen voldoet.

de voordelen op een rij

SNA Gecertificeerd

Eerlijke tarieven

Zorgvuldige screening

persoonlijk
contact

administratie
snel geregeld

Ouderenzorg

Bij Zorg voor Balans geloven wij in een ouderenzorg waarin evenwicht en harmonie centraal staan. Onze toegewijde zorgverleners streven ernaar om een warme en liefdevolle omgeving te creëren, waar ouderen de zorg en aandacht ontvangen die ze verdienen. Wij hanteren een persoonlijke benadering, waarbij elke oudere individueel wordt behandeld en hun autonomie wordt gerespecteerd. Zorg voor Balans gelooft dat ouderen recht hebben op een betekenisvolle levensfase, ongeacht hun fysieke of cognitieve beperkingen. Wij streven ernaar om actieve participatie te bevorderen. En wij bieden diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontdekking.

Gehandicaptenzorg

Bij Zorg voor Balans staan wij klaar om een zorgzame gemeenschap te creëren voor mensen in de gehandicaptenzorg. Onze toegewijde zorgverleners streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, waarin mensen met een handicap de zorg en aandacht ontvangen die ze verdienen. Wij bevorderen persoonlijke groei en autonomie, met respect voor de individuele behoeften en wensen van elke persoon. Samen bouwen wij aan een zorgzame en evenwichtige omgeving voor mensen in de gehandicaptenzorg, waarin iedereen de kans krijgt om te groeien, te leren en te genieten van een vervuld leven.

Jeugdzorg

Bij Zorg voor Balans streven wij ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor de jeugdzorg. Onze toegewijde zorgverleners zijn erop gericht om veerkracht op te bouwen bij jongeren, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. Wij geloven in het creëren van een evenwichtige benadering waarin zowel professionele zorg als individuele aandacht centraal staan.

GGZ

Bij Zorg voor Balans geloven wij dat geestelijke gezondheid van onschatbare waarde is. Wij creëren een omgeving waarin individuen de steun, begeleiding en behandeling vinden die ze nodig hebben om hun leven in balans te brengen en weer een gevoel van welzijn te ervaren.

Neem vrijblijvend contact op

Contactgegevens

Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag

Zaterdag – Zondag