Over ons

Het ontstaan van Zorg voor Balans

Bouwen aan evenwicht in
de Zorg

In het hart van Zorg voor Balans ligt een bijzonder verhaal van passie, communicatie en samenwerking. Een aantal jaren geleden bundelden enkele zorgprofessionals, elk werkzaam in verschillende zorgsectoren, hun krachten. Ze ontmoetten elkaar regelmatig om ervaringen te delen, elkaar te inspireren en gezamenlijk op zoek te gaan naar oplossingen voor de uitdagingen in de zorg. De vurige wens om een positieve impact te hebben op zowel zorgprofessionals als zorginstellingen was de drijvende kracht achter deze samenkomsten.

 

Het verschil willen maken


Tijdens deze bijeenkomsten realiseerden ze zich dat er een cruciale behoefte was aan het vinden van de juiste match tussen zorginstellingen en zorgprofessionals. Gedreven door hun gezamenlijke passie voor de zorg en de overtuiging dat de juiste mensen op de juiste plek het verschil kunnen maken, besloten ze samen een bemiddelingsbureau te starten.

Wat begon als een bescheiden idee groeide al snel uit tot Zorg voor Balans, een gepassioneerd bemiddelingsbureau gespecialiseerd in verschillende zorgsectoren. Onze missie is om de perfecte match te vinden tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers. Hoe doen we dat? Door nauwkeurig te luisteren naar de behoeften van beide partijen, open communicatie en diepgaande screening van nieuw personeel. We gaan verder dan alleen het invullen van vacatures; we bouwen duurzame relaties op die gedijen op vertrouwen en betrokkenheid.

Balans

Bij Zorg voor Balans draait alles om het vinden van de juiste balans. We begrijpen het belang van evenwicht tussen de behoeften van zorgprofessionals en de verwachtingen van zorginstellingen.

Zorg op maat

Bij Zorg voor Balans leggen we de nadruk op zorg die nauwkeurig wordt afgestemd op de persoonlijke wensen van zorgprofessionals en de specifieke vereisten van zorginstellingen.

Betrokkenheid

Betrokkenheid zit in ons DNA. We koesteren sterke relaties met onze zorgprofessionals en opdrachtgevers. Ons team is altijd beschikbaar, waardoor we vertrouwen en empathie in de zorg bevorderen.

Kwaliteit

Kwaliteit is onze drijvende kracht. We verplichten ons tot de hoogste normen om uitmuntendheid in de zorg te waarborgen, wat resulteert in tevredenheid, vertrouwen en effectieve zorgverlening voor alle betrokkenen.

Visie

Onze visie bij Zorg voor Balans is een wereld waarin zorgprofessionals kunnen excelleren en zorginstellingen kunnen gedijen. We geloven in nauwkeurige match-making, open communicatie en diepgaande screening om duurzame relaties te bouwen op basis van vertrouwen en betrokkenheid. Onze 24/7 beschikbaarheid zorgt voor zekerheid, en we blijven bouwen aan een toekomst waarin goede zorg begint bij evenwichtige en liefdevolle verbindingen tussen mensen.

Missie

Bij Zorg voor Balans is onze missie het versterken van de zorgsector door de perfecte match te creëren tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers. We streven naar maatwerkzorg, gebaseerd op betrokkenheid, kwaliteit, empathie, flexibiliteit, communicatie en vertrouwen. Onze inzet is om zorgprofessionals te ondersteunen en te inspireren, terwijl zorginstellingen floreren. We willen een toekomst waarin kwalitatieve zorg voor iedereen toegankelijk is, dankzij evenwichtige en liefdevolle verbindingen tussen mensen.

Meer dan alleen een bemiddelingsbureau

Neem contact op voor ons uitgebreide dienstverlening